Stir-fried oysters with sweet and sour tamarind

Stir-fried oysters with sweet and sour tamarind

This oysters hot dish is the most delicious. The oysters are stirred through a layer of tamarind to create sweet and sour taste, it is impossible not to disturb the hungry stomach in the middle of the night at home.
Content is translated using Google Translate, not properly censored, we will try to complete the translation better in the future.
Ingredients
6
Time
30 minutes
Servings
3
Level
Easy
Ingredients
Blood cockle 400 gram
Me hột 2 spoon
Đường thốt nốt 1 spoon
Minced Garlic 2 spoon
Satay 1 spoon
Coriander 50 gram
Implementation Steps
01
- Blood cockle washed many times with clean water. - Mix tamarind seeds with water and palm sugar (may add sugar later if taste is not sweet enough), remove seeds
02
- Heat the cooking oil in a pan, add the chili and garlic until fragrant, add the scallops, stir well. - Drizzle tamarind juice in. - Keep stirring the oysters for a few minutes until the water becomes sticky. - Try using a chopstick to open the lid of the shell to find it is easy to ripen.
03
- Last seasoning - This dish is served with laksa leaves, if you like, you can also add lemon pepper sauce and still delicious
Tags:
4 HALLOWEEN TRADITIONAL DAYS IN THE WORLD

Halloween is a traditional festival held regularly every year at the end of October with fun costumes and fun activities that attract children and adults to participate.

Bạn đã từng nghe tới công dụng thần thánh khi uống nước ép cần tây? Tuy nhiên, không phải ai cũng có thời gian để xay ép cần tây mỗi ngày. Chính vì vậy, bột cần tây là một giải pháp thay thế khi giữ được những tinh túy có trong cần tây tươi, mang đến những lợi ích tuyệt vời cho sức khỏe. Vậy đâu là loại bột cần tây tốt nhất hiện nay?

Recalling the names that caused waves in 2018

Although the old year has passed for a few months, the memories of the wave dishes in the "five dogs" are still in the minds of young people passionate about food.

Bột cần tây và những công dụng

Bột cần tây là một trong hàng trăm phương pháp giảm cân xuất hiện thì việc sử dụng các sản phẩm tự nhiên luôn được mọi người lựa chọn nhiều nhất

‘Lạ mắt' với những món bánh Tết người Hoa tại Việt Nam độc đáo

Cũng như người Việt Nam, trong dịp Tết cổ truyền ở người Hoa cũng nấu những món ăn mặn, trái cây để cúng ông bà tổ tiên. Bên cạnh đó, họ còn sử dụng một số loại bánh ngọt với kiểu dáng độc đáo, lạ mắt để cúng thần linh, tổ tiên với nhiều ý nghĩa khác nhau. Tại Việt Nam hiện nay ở một số khu chợ cũng đang bay bán những loại bánh này vào những ngày cận kề Tết, rất đông khách ghé đến để tìm mua.

BỎ TÚI 4 MẸO VẶT HỮU ÍCH TRONG NHÀ BẾP

Bạn là nội trợ trong gia đình. Bạn là người thích nấu ăn nhưng thường xuyên gặp những vấn đề rắc rối phát sinh trong quá trình nấu nướng. Bài viết dưới đây sẽ gửi đến bạn những mẹo vặt hữu ích trong nhà bếp nhé !

LÀM THẾ NÀO ĐỂ BẢO QUẢN  RAU CỦ QUẢ TƯƠI LÂU?

Bạn đang đau đầu khi nhìn vào tủ lạnh và thấy rau củ quả vừa mua cách đây không lâu trở nên héo úa hoặc thậm chí là không thể ăn được nữa ? Bạn đang loay hoay tìm cách bảo quản rau quả luôn tươi như lúc mới mua về ? Hãy cùng VN Cooking khám phá những cách bảo quản rau quả tươi lâu sau đây nhé !

Tips for preserving food are always good for health

Mistakes in storage can cause your food to spoil unexpectedly quickly and cause health problems

The use of "Walnuts" for humans

The beneficial effects that walnuts bring to humans are immense so don't ask why this dish is considered the king of nuts. Walnut is an extremely beneficial plant from the stem to the roots of each tree brings its own value.