Tokbokki - Make your own Korean spicy rice cake at home

Tokbokki - Make your own Korean spicy rice cake at home

No need to go to expensive Korean restaurants to satisfy your passion for Korean food. Try making your favorite food at home with very simple recipes with VN Cooking that will be good for your health and wallet. Now, start making famous Tokbokki dishes of Korean Oppas.
Content is translated using Google Translate, not properly censored, we will try to complete the translation better in the future.
Ingredients
6
Time
30 minutes
Servings
3
Level
Easy
Ingredients
Tokbokki 250 gram
Grilled fish 100 gram
Eggs 2 fruit
Spring onion 1 tree
Túi nước sốt 1 bag
Cabbage 100 gram
Implementation Steps
01
Tokbokki (Rice Cakes) bought and soaked in a bowl of cold water until the bread hatched and drain.
02
Wash, split and chop cabbage into 3 pieces. Grilled fish bought about you rinse with water and then cut into bite-sized pieces
03
Boil 2 chicken eggs, then peel. Heat the oil pan, then stir fry the cabbage. When the cabbage is just cooked, add the sauce bag (purchased with rice cakes).
04
Add Tokbokki (rice cake) and fish cake to pan, stir well. When the stove is turned off, add some chopped eggs and some scallions into the pan. Alright, turn off the heat and enjoy.
Tags:

Tokbokki

Korean Tokbokki

Korean food

Korean food

Canh chua cá linh bông điên điển đặc sản mùa nước nổi miền Tây Nam Bộ

Mùa nước nổi đem đến cho vùng đất miền Tây không chỉ phù sa mà còn mang đến cho người dân nơi đây những sản vật những món ăn dân dã nhưng mang đậm dấu ấn riêng của một vùng quê nam bộ trong số đó phải kể đến món canh chua cá linh bông điên điển.

6 tập tục thú vị trong ngày lễ Giáng Sinh không thể thiếu

Ngày lễ Giáng Sinh là dịp mà các thành viên trong gia đình được đoàn tụ, sum vầy cùng nhau trong không khí hơi se lạnh của mùa đông. Đặc biệt, đây là thời điểm mà mình tặng cho bản thân một ngày nghỉ thư giãn cùng bạn bè và gia đình. Lễ Giáng Sinh đang đến rất gần, hãy chuẩn bị đầy đủ những công việc sau đây đúng tập tục để có được ngày lễ ý nghĩa và vui vẻ nhất.

Add these foods to get your ideal height

Height is the process of development of every body, every day the organs in the body work to create a shape for us.

Mistakes about gas cookers can explode your home

In Vietnam, there are many households who are indifferent to bad habits, which can cause an explosion in their house without their knowledge.

Cure congestion when you have a cold with 6 simple ways

Unpleasant stuffy noses always rage us when it is getting cold or in the cold. You have tried many ways but congestion still haunts you do not let go, please refer to 6 ways that VN Cooking tells you below.

Điểm tên những quán ăn của sao Việt nổi tiếng 'ăn nên làm ra'

Những quán ăn của sao Việt mở ra giúp mọi người thưởng thức những món ăn ngon độc đáo, bên cạnh đó là mức giá hoàn toàn ‘dễ chịu’ nên lúc nào cũng trong tình trạng ‘ăn nên làm ra’.

Techniques to plant a natural flower plant with many flowers (draft)

The tree has a soft stem, finished into wood, the leaves have a heart-shaped leaves with the flowers growing in clusters at the leaf axils. Flowers bring a gentle aroma, used to cook soup, stir-fry beef to eat very juicy so many families often choose to plant around the garden.

NHỮNG MÓN QUÀ Ý NGHĨA TRI ÂN THẦY CÔ GIÁO NGÀY 20-11

Ngày nhà giáo Việt Nam 20-11 là một dịp đặc biệt để những thế hệ học trò thể hiện lời tri ân tới thầy cô. Chắc hẳn bạn đang mong muốn tìm món quà tặng thầy cô để thể hiện lòng biết ơn với những người đã có công dạy dỗ bạn. Hãy cùng VN Cooking tìm hiểu những món quà ý nghĩa để dành tặng thầy cô nhé!

Bột cần tây và những công dụng

Bột cần tây là một trong hàng trăm phương pháp giảm cân xuất hiện thì việc sử dụng các sản phẩm tự nhiên luôn được mọi người lựa chọn nhiều nhất