Beef with wine sauce restaurant

Beef with wine sauce restaurant

If you are tired of the traditional beef stock, then you should switch to the very famous beef with wine sauce
Content is translated using Google Translate, not properly censored, we will try to complete the translation better in the future.
Ingredients
8
Time
45 minutes
Servings
2
Level
Easy
Ingredients
Beef 300 gram
Carrot 2 tuber
Wine 150 gram
Tomato 2 fruit
Potato 2 tuber
Garlic 2 tuber
Five-spice powder 1 pack
Ginger 1 tuber
Implementation Steps
01
- Carrots and onions you peel, cut to taste - Diced tomatoes - Minced garlic - Ginger sliced, crushed
02
- Beef sliced square, prepare a pot of boiling water, put the meat into a file and then scoop out the bowl - You marinate the meat with 1 spoon of fish sauce, 1/4 spoon of salt, pepper, ginger, 1/2 of garlic, five spice flavor, wine and 1 tablespoon sugar mixed marinate about 30 minutes
03
- Put the pot on the stove with a little oil, non-fragrant garlic, stir fry tomatoes until it is cooked, add beef - Add a few ketchup, and 1 cup of water and heat until boiling, add potatoes and carrots let it simmer for another 15 minutes
04
- You seasoned again - See if the water has thickened, turn off the stove The dish is done
Tags:
ĐÀ LẠT VÀ NHỮNG MÙA HOA

Đà Lạt được mệnh danh là thành phố của ngàn hoa. Hoa len lỏi qua từng góc vườn của người dân đến vườn hoa rộng lớn của thành phố, hoa khoe sắc từng cụm nhỏ ven hồ Xuân Hương đến những cánh đồng hoang dại và rực rỡ ở ngoại ô. Đây cũng là nét đắc trưng riêng của thành phố sương mù. Cứ mỗi tháng, mỗi mùa xứ xở thơ mộng này lại thay cho mình những tấm áo lụa mới được dệt bằng ngàn hoa. Hãy cùng VN Cooking khám phá xem Đà Lạt có những loài hoa gì nhé !

ĐỘC LẠ VỚI NHỮNG MÓN ĂN LÀM TỪ HOA CHỈ CÓ Ở VIỆT NAM

Không chỉ khoe sắc tỏa hương, nhiều loài hoa còn hóa thân vào ẩm thực, tạo nên những món ăn tinh tế và bổ dưỡng. Nhờ vậy mà ẩm thực Việt vốn đã giàu bản sắc, nay lại trở nên vô cùng phong phú và mang đậm nét tinh túy

Tips to keep vegetables and fruits fresh

To be able to prepare the best food, you need to know how to preserve them best. Let's learn these good tips that VN Cooking has provided for you.

Going to Hanoi without visiting these places is considered as if you have not been to Hanoi

Hanoi with the most famous landmarks in Vietnam, which always makes people go far to see how "Loving".

Instructions for use and selection of wallpaper patterns for the bedroom

The wallpaper used for the bedroom brings an interior space that is beautiful and attractive, creating a highlight for the room. Sample wallpaper for the bedroom is very popular today.

6 tập tục thú vị trong ngày lễ Giáng Sinh không thể thiếu

Ngày lễ Giáng Sinh là dịp mà các thành viên trong gia đình được đoàn tụ, sum vầy cùng nhau trong không khí hơi se lạnh của mùa đông. Đặc biệt, đây là thời điểm mà mình tặng cho bản thân một ngày nghỉ thư giãn cùng bạn bè và gia đình. Lễ Giáng Sinh đang đến rất gần, hãy chuẩn bị đầy đủ những công việc sau đây đúng tập tục để có được ngày lễ ý nghĩa và vui vẻ nhất.

‘Lạ mắt' với những món bánh Tết người Hoa tại Việt Nam độc đáo

Cũng như người Việt Nam, trong dịp Tết cổ truyền ở người Hoa cũng nấu những món ăn mặn, trái cây để cúng ông bà tổ tiên. Bên cạnh đó, họ còn sử dụng một số loại bánh ngọt với kiểu dáng độc đáo, lạ mắt để cúng thần linh, tổ tiên với nhiều ý nghĩa khác nhau. Tại Việt Nam hiện nay ở một số khu chợ cũng đang bay bán những loại bánh này vào những ngày cận kề Tết, rất đông khách ghé đến để tìm mua.

Choose delicious duck eggs in the way "MR. ANH" teaches

Flipped duck is always a favorite food of Vietnamese people. Not only is the dish easy to find in many places with a delicious taste, the duck eggs also carry a high content of nutrients for the body if eaten properly.

World-renowned Spanish cuisine with famous dishes

If Korean, Japanese, and Chinese cuisines are dominating the culinary wave of Vietnamese youth today, you must be surprised today to learn about the extremely charismatic dishes of the famous Despacito. .