Thai Pad delicious at home

Thai Pad delicious at home

Pad Thai is very famous and sold all over the world, especially this delicious is also on the favorite menu of many famous restaurants.
Content is translated using Google Translate, not properly censored, we will try to complete the translation better in the future.
Ingredients
13
Time
30 minutes
Servings
2
Level
Medium
Ingredients
Flat rice noodle 300 gram
Ức gà 100 gram
Fresh shrimp 150 gram
Eggs 2 fruit
Hẹ 25 gram
Minced Shallot 1 spoon
Đậu hủ trắng 150 gram
Đậu phộng rang 50 gram
Bean sprouts 25 gram
Củ cải muối 20 gram
Đường thốt nốt 40 gram
Nước cốt me 25 ml
Sốt Pad Thái 1 pack
Implementation Steps
01
MAKE SAUCE SAUCE - Put the pan on the stove with jaggery, 1 spoon of fish sauce, tamarind juice, 2 tablespoons chili sauce. - Stir the mixture to make the charcoal ingredients into a sauce, then turn off the heat, for a cup
02
- Sliced tofu - Pickled radish and minced shallots - Put some oil in the pan again, add tofu to fry, then add the pickled radish and minced shallot into fry together
03
- Sliced chicken breast - Put shrimp, chicken breast in sautéed pan with tofu
04
- Pho noodles, bean sprouts, chives chipped into a pan - Simmer over high heat, quickly stir fry
05
- Add a little oil to the pan, beat 2 eggs on the island with noodles. - Finally, peanuts pound into the pan, stir the heat for 2 minutes, then complete the dish
Tags:
Canh chua cá linh bông điên điển đặc sản mùa nước nổi miền Tây Nam Bộ

Mùa nước nổi đem đến cho vùng đất miền Tây không chỉ phù sa mà còn mang đến cho người dân nơi đây những sản vật những món ăn dân dã nhưng mang đậm dấu ấn riêng của một vùng quê nam bộ trong số đó phải kể đến món canh chua cá linh bông điên điển.

6 tập tục thú vị trong ngày lễ Giáng Sinh không thể thiếu

Ngày lễ Giáng Sinh là dịp mà các thành viên trong gia đình được đoàn tụ, sum vầy cùng nhau trong không khí hơi se lạnh của mùa đông. Đặc biệt, đây là thời điểm mà mình tặng cho bản thân một ngày nghỉ thư giãn cùng bạn bè và gia đình. Lễ Giáng Sinh đang đến rất gần, hãy chuẩn bị đầy đủ những công việc sau đây đúng tập tục để có được ngày lễ ý nghĩa và vui vẻ nhất.

Add these foods to get your ideal height

Height is the process of development of every body, every day the organs in the body work to create a shape for us.

Mistakes about gas cookers can explode your home

In Vietnam, there are many households who are indifferent to bad habits, which can cause an explosion in their house without their knowledge.

Cure congestion when you have a cold with 6 simple ways

Unpleasant stuffy noses always rage us when it is getting cold or in the cold. You have tried many ways but congestion still haunts you do not let go, please refer to 6 ways that VN Cooking tells you below.

Điểm tên những quán ăn của sao Việt nổi tiếng 'ăn nên làm ra'

Những quán ăn của sao Việt mở ra giúp mọi người thưởng thức những món ăn ngon độc đáo, bên cạnh đó là mức giá hoàn toàn ‘dễ chịu’ nên lúc nào cũng trong tình trạng ‘ăn nên làm ra’.

Techniques to plant a natural flower plant with many flowers (draft)

The tree has a soft stem, finished into wood, the leaves have a heart-shaped leaves with the flowers growing in clusters at the leaf axils. Flowers bring a gentle aroma, used to cook soup, stir-fry beef to eat very juicy so many families often choose to plant around the garden.

NHỮNG MÓN QUÀ Ý NGHĨA TRI ÂN THẦY CÔ GIÁO NGÀY 20-11

Ngày nhà giáo Việt Nam 20-11 là một dịp đặc biệt để những thế hệ học trò thể hiện lời tri ân tới thầy cô. Chắc hẳn bạn đang mong muốn tìm món quà tặng thầy cô để thể hiện lòng biết ơn với những người đã có công dạy dỗ bạn. Hãy cùng VN Cooking tìm hiểu những món quà ý nghĩa để dành tặng thầy cô nhé!

Bột cần tây và những công dụng

Bột cần tây là một trong hàng trăm phương pháp giảm cân xuất hiện thì việc sử dụng các sản phẩm tự nhiên luôn được mọi người lựa chọn nhiều nhất